Groeten uit Maleisië

Logo

Lees de blogs van:

Nu gaat het echt beginnen!

Ik wist vanaf september ongeveer al dat ik stage zou gaan lopen in Kuala Lumpur. Dan ga je natuurlijk spullen kopen, eigenlijk alleen maar zomer kleding want de temperaturen stijgen daar behoorlijk. Ik kan iedereen vertellen dat het verdomd moeilijk is om bikini’s te scoren in de winter en dat ik die dus eigenlijk gelijk na de zomer had moeten kopen.  Gelukkig is dat allemaal goed gekomen om uren online alle websites af te speuren. 

De laatste week 

Ik denk dat dit een van mijn drukste week ooit is geweest. Iedereen wilt je nog eventjes zien voor dat je vertrekt, maar je moet ook alles al een beetje klaar gaan leggen. Ik ben zo iemand die alles al geordend moet hebben en dat het eigenlijk alleen nog maar in mijn koffer moet passen. 

Tip: Zet een bak in je kamer of ergens anders en doe daar elke keer als je iets koopt je spulletjes in, zo vergeet je die niet en ligt het op een centrale plek. 

Naast dat ik heel veel afspraken had moest ik gewoon nog naar school, nou dat was wel even pittig om daar ook nog volle focus voor te gaan. 

Het vertrek 

Eindelijk is het de dag dat ik kon gaan vertrekken! Ik wil niet weten hoe vaak ik mijn koffer wel niet heb ingepakt, telkens had ik teveel kilo’s. Voor vertrek nog even genoten van een kaasplankje, want ja die ik ga ik de komende tijd niet eten denk ik. En toen het moment om de koffers in te checken en het vliegtuig in te stappen! De tijd op Schiphol vloog voorbij en de vlucht ook, het ging ontiegelijk snel wat erg fijn was. Slapen in het vliegtuig is niet gelukt, maar dat maakt niet uit want ik ben in Kuala Lumpur!