Groeten uit Maleisië

Logo

Lees de blogs van:

Op weg naar huis!

Mijn vlucht had alleen een beetje vertraging, voor de rest was het echt een mega relaxte vlucht en heb ik mij prima vermaakt. Inmiddels ben ik dus weer veilig op Nederlandse bodem. 

Wat een avontuur van ongeveer 6 maanden moest worden werd voor mij een avontuur van 2 maanden. Ondanks dat het maar 2 maanden zijn geworden kan ik wel zeggen dat ik enorm veel heb geleerd. Zeker in de Maleisische bedrijfscultuur en vooral op gebied van communiceren. 

Doordat ik terug moest naar Nederland heb ik mijn stage in Maleisië moeten stoppen en ben ik alweer volop aan de bak bij mijn nieuwe stage in Amsterdam. Uh ja, dat ging dus ontiegelijk snel, ik was zondag ochtend geland en zondag middag had ik gelijk een telefonisch sollicitatiegesprek en ja de volgende dag, dus maandag gelijk aan de bak. 

Maar goed terug naar mijn Maleisië avontuur. Wat was het gaaf. In zo’n korte tijd zo ontzettend veel lieve mensen leren kennen. Iedereen zit natuurlijk in het zelfde schuitje, dus iedereen begrijpt elkaar en met vrijwel iedereen kon ik het hartstikke leuk hebben. Alhoewel, zo heb ik dat ervaren, dat ligt natuurlijk compleet aan jezelf, hoe je er in staat en hoe open je bent. 

Dit avontuur vergeet ik echt nooit meer en dit was de beste keuze ooit die ik heb gemaakt in mijn leven. Ik zit in mijn derde jaar van mijn studie en dat betekend dat ik ook nog een afstudeerstage moet gaan lopen, dus wie weet ben ik over een jaartje weer terug om het avontuur af te maken. 

Tot slot hoop ik dat iedereen mijn bloggies leuk vond! Ik vond het in ieder geval wel leuk om te schrijven en mijn verhaal te delen!