Groeten uit Maleisië

Logo

Lees de blogs van:

Wie ben ik en wat ga ik doen?

Ik ben Marije (22 jaar) en ik woon in Amstelveen. Ik studeer commerciële economie aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens het derde jaar van mijn studie is het de bedoeling dat ik een meewerkstage ga lopen bij een bedrijf naar keuze. 

Waarom naar het buitenland?

Tegenwoordig is het belangrijk om je te onderscheiden van je mede studenten, daarom heb ik de keuze gemaakt om een stage in het buitenland te gaan lopen. Daarnaast lijkt het mij ook een hele toffe en leerzame ervaring. Voor de mensen die mij goed kennen, die weten dat Engels niet mijn sterkste kwaliteit is. Dat is dus nog een extra reden om naar het buitenland te gaan, verplicht engels spreken en schrijven!

Wat ga ik doen?

Ik ga 20 weken stage lopen in Kuala Lumpur van 3 februari tot 26 juni 2020. De stage zal plaatsvinden bij een marketing Agency die zich in Kuala Lumpur heeft gevestigd. Wat ik daar precies allemaal ga doen, dat hebben jullie nog van mij te goed!

Als jullie benieuwd zijn naar mijn avontuur in Kuala Lumpur, hou dan af en toe deze pagina in de gaten! 

Groetjes,

Marije